En elektriker behöver man alltid

Om elen i ett hem inte fungerar som den ska så kan det både vara besvärligt då husets elektroniska föremål inte fungerar när man vill att de ska fungera, och dessutom en allvarlig säkerhetsrisk. Konsekvenserna av ett elfel kan vara förödande.

Oavsett om man har byggt nytt eller om man har renoverat hemma så är det av största vikt att man ser till att eldragningen är korrekt utförd. Därför ska man anlita en elektriker som man litar på.

Det fick jag och min pojkvän erfara när vi flyttade in i vår första gemensamma lägenhet i Stockholm. Innan vi flyttade in så hade vi anlitat en elektriker för att utföra en del arbete. När vi först flyttade in så verkade allt fungera som det skulle. Vi möblerade och installerade lampor och andra elektriska föremål. Vi var glada att äntligen ha vår egen lägenhet i Stockholm tillsammans.

Ganska snart började vi dock notera vissa saker. Strömmen gick. Det är väl i och för sig ingenting ovanligt, och i början tänkte vi inte så mycket på det. Vi lyckades alltid få tillbaka strömmen efter ett tag. Men till slut insåg vi att det hände så ofta att det omöjligt kunde vara normalt. Ibland blev vi utan el under en ganska lång period. Det var vinter och mörknade tidigt. Och när vi väl hade el så blinkade lamporna ofta till. Både min pojkvän och jag började undra om det spökade i lägenheten. Till slut bestämde vi oss och för att söka en mer rationell förklaring och kontaktade en elektriker. Det är inte så lätt att veta vem man ska kontakta i Stockholm, men som tur var så hittade vi en bra elektriker som kunde lokalisera problemet. Elektrikern sade till oss att det var tur att vi hade sökt hjälp, för om ingenting hade gjorts åt problemet så skulle det ha varit en allvarlig säkerhetsrisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *