Stambyte sparar pengar och jobb

Det är alltid bättre att planera en renovering i sin fastighet i förväg än att under kaosartade omständigheter tvingas till det. Att plötsligt stå med en vattenskada i fastigheten är en av fastighetsägarens värsta mardröm. Kostsamma renoveringar, mögelsanering och arga hyresgäster som bråkar om att de inte längre står ut med kaoset och i värsta fall söker sig någon annanstans. Lyckligtvis finns det ett bra och effektivt sätt att förebygga detta.

Att göra ett stambyte i tid istället för att vänta tills katastrofen är framme är billigare i längden. Förutom att du slipper obehagliga och oförutsedda överraskningar i form av till exempel vattenskador så är ett planerat stambyte dessutom lättare för hyresgästerna att acceptera än en oplanerad skada på grund av försumlighet.

Paraden bygg har arbetat med stambyte stockholm i flera år och har lång erfarenhet på området. Eftersom stambyte innebär stora ingrepp i fastigheten, då också ytskikt måste tas bort och bytas ut så är det viktigt att du kontaktar oss i god tid så att vi kan planera stambytet så att det passar din fastighet och dess behov. Tidsåtgången kan variera mellan några veckor och några månader beroende på vilket skick rören är i men genom att planera stambytet ordentligt ser vi till att såväl kostnader som arbetstid hålls nere till ett minimum så att det hela sker så smärtfritt som möjligt.

Så om du är i behov av stambyte i Stockholm så tveka inte att höra av dig till Paraden bygg för en offert. Vi har kunnig personal med lång erfarenhet som förstår att alla fastighetsägare har olika behov i samband med stambytet som behöver tillgodoses. Är du osäker på om du behöver stambyte eller inte så kan du kontakta oss för fri rådgivning så att du är säker på att stambyte behövs och hur lång tid det kommer att ta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *