Frågor som dyker upp när man ska renovera badrummet

Jag bor i ett äldre hus i Stockholm, och nyligen bestämde jag och min man oss för att det gamla badrummet hade gjort sitt. Vi bestämde oss för att byta ut hela badrummet, nytt golv och nya väggar, samt helt ny inredning. Vi såg speciellt fram emot att bli av med den gamla duschen och installera en ny med fler funktioner. Vi insåg naturligtvis att det skulle kosta en hel del, men vi kände att det var värt det, och vi hade trots allt råd att spendera pengar på att få ett hem som vi kunde trivas i. Badrumsrenovering är trots allt någonting som man som husägare måste göra ibland. Så vi valde inredning av god kvalitet, samt kakel. Vi var mycket nöjda med de val som vi gjorde, även om de kostade ganska mycket. Sen skulle vi också hitta hantverkare. Vi sökte efter badrumsrenovering Stockholm och hittade några som verkade mycket kunniga och erfarna. Den dagen vi började med renoveringen kände vi oss mycket entusiastiska. Men sen dök det upp problem som vi inte hade räknat med. Eftersom huset var äldre och inte hade renoverats på ett tag så var rören i ganska dåligt skick. Så nu var frågan om vi skulle passa på att byta ut rören och golvbrunnen när vi ändå höll på. Vi hade inte ens funderat på det! Hantverkarna rådde oss att göra det, eftersom det kunde bli problem senare i fall vi inte gjorde det nu. Vi var oroliga att det skulle bli mycket dyrare och ta längre tid än vi hade tänkt. Men vi vågade inte riskera att de gamla rören skulle lägga av inom ett par år, så vi bestämde oss för att byta ut allt. Det blev inte så dyrt som vi hade trott, och nu har vi ett badrum där allt fungerar som det ska, så jag är mycket nöjd med det beslutet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *