Snickare i Stockholm förverkligade min dröm

Jag sitter i mitt fina hem och är så lycklig över att kunna göra det. Det har varit en dröm sedan många år att köpa en nedgånget hus för att sedan renovera det och göra det i ordning för att få det precis som jag själv vill ha det. Och nu äntligen har denna dröm gått i uppfyllelse. Jag är så glad, lycklig och stolt över att jag vågade satsa på detta och att resultatet blev så bra.

Mitt husbygge har lärt mig enormt mycket

Sedan jag köpte mitt lilla ruckel har jag lärt väldigt mycket inom renovering, material och praktiskt tänk kring det hela. Jag har förmodligen ägnat mer än 90 % av min lediga tid till att kolla på Youtube för att lära mig hur man tapetserar, lägger golv, sätter upp gardinstänger med mera. Kan ni tänka er, nu kan jag allt det där.

Utan snickare Stockholm hade det nog aldrig gått

Som sagt lär man sig väldigt mycket genom att våga och ha tålamod. Dock hade huset inte sett ut som det gör idag om det inte vore för snickare stockholm, de har hjälp mig så mycket och de har gjort det effektivt och snabbt. Snickare i Stockholm har verkligen kompetens och är pålitliga, jag kan inte hylla dem nog. Nästa gång jag ska göra en renovering, vilket förmodligen dröjer länge, vet jag direkt att jag ska kontakta Lind & Wern AB och jag kan varmt rekommendera dem till andra.

Tummen nästan mitt i handen

När jag köpte huset skulle man kunna säga att jag hade tummen ungefär mitt i handen, kanske kunde jag spika upp en tala själv men det var ungefär där gränsen gick för min kunskap inom snickeri och renovering. När jag tänker tillbaka på det nu skrattar jag högt för mig själv för att läget är inte riktigt så längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *