Vad kan en städfirma hjälpa till med?

Behöver du hjälp med hemmet eller ska du kanske flytta? Är kontoret alldeles för rörigt eller är det dags att städa ut vintern och släppa in våren igen? Städning är en syssla som väldigt få människor uppskattar och då kan man vända sig till städfirma Ekerö eller en städfirma som på annat sätt ligger nära bostaden eller arbetet. Under många år har städhjälp varit något som människor har använt sig av, både för att städning är trist, men även för att man kanske inte hinner med eller har förmågan att städa själv.

Vilka tjänster erbjuds?

Vilka tjänster som en städfirma i Ekerö kan hjälpa till med är väldigt varierande. Vissa väljer att rikta in sig enbart på privatpersoner, medan andra även hjälper till med restauranger, butiker och kontor. Du måste se till att du hittar en städfirma som erbjuder de tjänster som du är i behov av, men det vanligaste är att nedanstående alternativ finns tillgängliga:

  • Privatstädning (hemstädning)
  • Storstädning (både privat och på företag)
  • Flyttstädning
  • Fönsterputsning
  • Kontorsstädning

I vissa fall finns det mer hjälp än så. Det finns städfirmor som även har kunskap och utbildning inom golvvård, t.ex. för att bona eller polera golv av linoleum, trä och sten.

Så går det till

När du kontaktar en städfirma behöver du först förklara vad du önskar få hjälp med. Personalen kommer då att ställa några frågor för att kunna räkna ut ett pris (om en fast prislista inte finns tillgänglig). Tillsammans kollar ni efter ett datum som städfirman kan komma ut till dig och då är det viktigt att du befinner dig på plats och kan öppna dörren eller att du har lämnat in nycklar till städfirman som de kan använda sig av. Se till att du plockar undan så mycket som möjligt före städtillfället så blir jobbet bättre utfört.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *