Är det dags för en bardrumsrenovering?

Det finns mycket vi kan göra själva hemma. Allt ifrån att måla väggarna till att tapetsera och inreda, det behövs inte så mycket kunskap och är heller inte så svårt för den som har lite smak och tålamod.

Du har nu med finess lyckats fixa alla rum i lägenheten, använt fina behagliga toner och fondväggen i köket med de coola tapeterna som har gigantiska blad sitter stilrent där och passar 2019 som handen i handsken.

Men du har ingen aning om hur du ska lyckas få till ditt ”säregna” badrum. Den behöver ett rejält ansiktslyft, minst sagt.

Visst, det var väldigt modernt med orange och brun kakel under 70-talet och det nu så slitna badrumsgolvet i mossgrönt var säkert supersnyggt för 40 år sedan.

Som man brukar säga, smaker kan skilja sig åt, det viktigaste är att man trivs. Efter x antal år behöver faktiskt vilket badrum som helst en nystart, somliga kanske vill kalla det en ny chans. Om du kikar in hos badrumsrenovering södertälje kommer du se att det finns alla möjliga stilrena lösningar. Du behöver inte längre fundera på hur du ska göra för att få till badrummet hemma så att det passar din övriga stil. Det finns gott om alternativ, nyanser och former för en personlig touch. Vi på Badrumsrenovering Södertälje ser till att du får en renovering av högsta kvalité där du varken behöver bekymra dig över nyans eller läckage. När proffsen gör det går det dessutom fort, och det kanske är läge att passa på att besöka din mamma några dagar. Sedan kan du komma tillbaka och mötas av ditt nya fräscha badrum, där du kan ta en lång dusch utan att behöva knipa ihop ögonen och känna att du gör en ofrivillig tidsresa flera gånger om dagen. Vissa delar i vårt hem behöver helt enkelt hänga med i tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *