Den stora dagen behöver catering

[b]Din stora dag![/b]

Den stora dagen närmar sig och är snart äntligen här. Du har längtat, tänkt många vändor och planerat. Du har fixat en bra och fin lokal, gästlistan har inte behövts beskäras allt för mycket.

Du har till och med fått dina kompisar att ställa upp som band. Allting är klart inför den dag du och din käraste äntligen ska förlova er och fira detta. Det ska bli en stor överraskning för din tänkta andra hälft och era nära och kära.

[b]Allting är klart och planerat in i minsta detalj, eller?[/b]

Just precis, gästerna kanske behöver äta och dricka också. Sist du fyllde jämt och hade 30 års fest hade du ingen aning om vad vi på catering Göteborg kan hjälpa dig med. Det var då du fick den perfekta idén om att fixa egen tacos. Det blev mest uppskattat för att det var snyggt uppdukat och hemmagjort, inte för att det räckte till alla, eller för den delen gjorde alla vegetarianer och allergiker mätta och glada.

[b]Ibland är det catering som är lösningen[/b]

Det är uppskattat med hemmagjort, men ibland behövs det hjälp från företag som catering Göteborg och anledningarna är många. Vi tänker på det du inte ska behöva fundera på, du ska få känna längtan och glädje utan praktiska stressfaktorer. Ge oss catering Göteborg bara listan på hur många gästerna blir och vilka särskilda kostönskemål det kommer att finns så fixar vi resten. Vi tänker på allt gällande mat, dryck, dukning, service och upplägg.

Vi har många olika alternativ att erbjuda och lyssnar också gladeligen på önskemål.

Kom ihåg, det är din stora dag, du har fixat så mycket och förtjänar att kunna förlita dig på oss som med omsorg kan hjälpa dig att minnas detta tillfälle för resten av ditt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *