Takläggare Ekerö

Om du hittar en pöl på golvet på ett ställe i huset där vattenkällor inte finns, kan det betyda att du har fått ett hål i taket och behöver laga detta. Det är ingenting som du ska göra själv utan du bör överlåta detta till de som vet hur jobbet ska utföras.

Du kan kontakta takläggare Ekerö för att få en gratis offert inom 24 timmar. Priset du kommer betala räknas ut efter hur stort jobbet är och hur lång tid det kan ta att färdigställa. Om du har valt att få taket omlagt kan processen gå till som följande. Takläggarna måste ta av den nuvarande taket och sedan lägga ny skyddsduk på under takplattorna och sedan bygga upp taket igen. Detta kan ta lång tid men det är värt det.

Om det är så att du endast behöver byta ut takplattorna kommer de först att ta bort det gamla och inspektera det som är under. Detta gör dem för att avgöra om de ska byta den skyddsduk som finns under. Den ska nämligen skydda taket från fukt. Om den behöver bytas gör de det innan de lägger på de nya takplattorna. Om du redan har fått mögel inne i huset bör du sanera det och bygga om väggar och tak för att få bort lukten. Takläggare Ekerö har möjlighet att erbjuda ROT avdrag vilket gör att du som kund kan betala upp till 30 % mindre för jobbet.

Det är positivt för både dig och företaget eftersom de kommer kunna få många fler kunde eftersom fler har råd med att lägga om taket. Även de som inte har så mycket pengar kommer kunna betala för detta genom ROT-avdraget. Att lägga om taket är viktigt för att det ska göra sitt jobb, att skydda huset från väder och vind.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *