Träningtights som är funtkionella

När du ska köpa kläder till din träning är det framförallt två saker som är viktiga. Det är viktigt att de sitter bra och det är viktigt att de är snygga. Vissa tycker att passformen är viktigast medan andra tycker att snyggheten är viktigast. Gruppträning har blivit mer och mer populärt, eller det var det i alla fall innan Corona. Efter pandemin tros gruppträningen komma tillbaka lika starkt igen. När vi tränar i grupp så har det blivit viktigare att se snygg ut under tiden som vi tränar för att det är folk som ser oss. Det är bara du som kan avgöra det. Många kvinnor tycker om att ha en hög midja på sina träningstights då det förhindrar att tightsen kasar ner oavsett övning. Många känner sig också snyggare i ett par träningstights med hög midja då de framhäver rumpan och drar in midjan. Andra saker som också är värda att ta i beaktning när du köper träningstights är om de är hållbara, priset och vilka färger du vill ha.

Träningstights för olika säsonger

Kommer du att träna inne eller ute är något du måste tänka på också. Vi lever i ett land med väldigt stora temperaturskillnader på vinter och sommar och då måste du köpa ett par som passar under lång tid av året. Du vill inte svettas för mycket men inte heller frysa när du tränar. De flesta märken tillverkar träningstights med både hög och lägre midja och du kan köpa dem i vanliga träningsbutiker eller på nätet. De flesta vänder sig till nätet och det har både för- och nackdelar. Du kan sitta i lugn och ro och titta runt bland ett enormt utbud. Du kan dock inte testa dina kläder förrän de kommer och det är lite större risk att det blir fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *