Olika sko märken

Det finns väldigt många olika skor du kan välja bland när du ska köpa nya skor. Det finns skor för olika användningsområden, olika prisklasser och olika modeller. I denna artikel kommer du att få läsa om några olika skomodeller och hur du kan köpa dem.

Skomärken

Det finns som sagt väldigt många olika märken på skor och därför har vi valt att skriva om några av dem skovarumärkena för att du ska hitta den skomodell som passar dig och din fot bäst.

Skechers

Skechers är ett skomärke som har funnits i väldigt många år och skorna kännetecknas med ett speciellt märke som oftast sitter på ena sidan av skon. Dessa sportskor är väldigt bekväma och stilrena och passar dig med en stilren och modern stil. Dessa skor är väldigt populära bland ungdomar men de passar även perfekt för äldre människor. Skechers finns i väldigt många olika modeller och utseenden men äkta Nikeskor har alltid Nikemärket på ena sidan.

V.D.G by Kolpa

Kolpa är ett familjeföretag som grundades i Stockholm, Sverige som började sin verksamhet på 70-talet med tillverkning av handtillverkade skor och innersulor. Med tiden så blev Kopla ”Kolpa AB”. Med expansion under 2000-talet så behövdes en ny och större butik så vi kunde erbjuda större utbud. Där och då kom också möjligheten att skapa det vi idag kallar V.D.G by Kolpa. För oss är det viktigt att skor inte bara är något bekvämt som du har på fötterna utan de är en del av din personlighet. Vi har därför skapat något som ger dig enrgi och mening hela dagen och inte bara är bekväma: Vision, öde (Destiny) och storhet (Greatness). 

Vi hoppas du tycker om dina V.D.G by Kolpa lika mycket som vi!

Var kan jag köpa skor från Kolpa?

Det finns två sätt att köpa våra skor på. Du är lika välkommen till vår nät butik som till vår fysiska butik. Kommer du in till oss kan våra specialister och hjälpa er. Har du däremot redan skor från oss men bara vill uppdatera till det senaste är det lättare att bara beställa hem på från nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *