Välkommen till Totties mat

Letar du efter något riktigt bra i cateringväg så är Totties mat definitivt något för dig. Söker du något annorlunda, en matupplevelse utöver det vanliga, så är det här ett perfekt alternativ. Vi brinner för att få ut så mycket som möjligt av råvaran och servera den med maximal smak. Vårt koncept har fått mycket uppmärksamhet och vi har till och med vunnit en silvermedalj i en stor mathantverkstävling med vår egentillverkade salami. Vi kan mat och vi kan catering.

Vad gör Totties mat speciellt?

För oss är alltid kunden viktigast. Det kanske inte är så väldigt speciellt, så tänker nog många cateringleverantörer, men vi är alltid med och grillar och serverar. Det kan inte alla andra erbjuda. Vi sysslar med mathantverk i både stort och smått. Vi har lufttorkade charkuterier och ett härligt urval med riktigt goda såser av olika slag. Men det handlar inte bara om maten utan om hela upplevelsen. Det finns nog inget bättre än en levande eld och glada människor som samlas runt den för social samvaro där de samtidigt avnjuter riktigt god mat.

Företagsevent eller bröllop

Vänd er till oss när ni söker det där lilla extra. När ni vill ha den där perfekta avslutningen på en kickoff eller utbildningsdag för att riktigt svetsa samman ert team. Boka in en grillkväll och låt medarbetarna samlas runt elden och hjälpa till med grillandet. Ett sådant event ligger länge kvar i minnet som en påminnelse om inspirationen och samspelet, vilket gynnar det fortsatta arbetet.
Men naturligtvis går det lika bra att boka för ett kompisgäng eller varför inte ett bröllop ute i det fria, en svensexa eller ett jaktlag. Bara fantasin sätter gränser. Totties mat levererar och förlitar sig på hög kvalitet och bred erfarenhet. Vi finns geografiskt i Roslagen men har många samarbetspartners och även återförsäljare av bland annat våra skafferiprodukter om du hellre lagar maten själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *