Fräsch trapphusstädning i Stockholm

Återkommande trapphusstädning i Stockholm är något varje fastighetsskötare bör investera i. Entrén och trapphuset är det första och sista intrycket en besökare får av en fastighet. Är intrycket stökigt, smutsigt och illaluktande reflekterar detta dåligt på fastighetsägaren. Oavsett om det är en kontorsbyggnad eller bostadsbyggnad är det viktigt att värna om hur byggnadens gäster känner för fastigheten.

Trapphusstädning i Stockholm

Investera i en avgörande trapphusstädning Stockholm för att vara säker på att ditt trapphus är i toppskick. Städfirmans kunder består av företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som återkommande anlitar städfirman. En återkommande kund är bästa referensen för ett företag.

När du anlitar en städfirma för trapphusstädning i Stockholm anpassas städningen alltid efter kundens behov och önskemål. Innan första städningen går man gemensamt igenom förväntningar och städfirman ger därefter en anpassad offert för din fastighet. Städfirman verkar i Stockholm med omnejd.

Övriga städtjänster

Trots att trapphusstädning i Stockholm är ett av städfirmans huvudområden erbjuder de fler städtjänster. Exempel på tjänster man kan anlita städfirman för är:

Storstädning – en storstädning innebär att man städar hemmet på djupet. Skåp torkas ur, vitvaror flyttas fram och städas bakom, ventilationer rengörs och så vidare. En storstädning bör göras åtminstone två gånger om året, men där vanlig städning självklart bör ske mycket oftare för att slippa dammansamlingar och smutsiga ytor.

Flyttstädning – en flyttstädning påminner mycket om storstädning, men här ska alla tecken på att någon tidigare bott i bostaden städas bort. Det är en mycket noggrann städning som man alltid måste genomföra när man flyttar. Görs den inte korrekt kan man bli tvungen att komma tillbaka och städa igen.

Fönsterputsning – något många tycker är svårt att få till bra. Låt proffs fixa fönsterputsningen för att slippa onödiga ränder och märken efter putsningen. Detta bör göras mellan varven om man upplever fönstren som smutsiga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *