Välj relining till din villa

Relining är ett kostnadseffektivt och klimatsmart val när din villa har slitna rör. Rören kan bli i gott skick och återfå god funktion – helt utan att du behöver lägga in nya rör.

Ett smidigare arbete

Många fasar för tanken på stambyte. Det är inte så konstigt. Det är ett stort och dyrt arbete där rören byts ut mot nya. Resultatet blir rör i absolut toppskick, men priset är högt. Förutom att det kostar mycket pengar är det väldigt omständligt. Eftersom rören ska bytas ut behöver golv och väggar som innehåller rör brytas upp. Det gör att det inte går att bo kvar i villan under arbetets gång. Med relining får du en smidigare lösning, där de befintliga rören istället renoveras. Arbetet går snabbare – mycket tack vare att man inte behöver ta sig in i golv och väggar. Med Ovärdelig Relining Villa kan du bo kvar medan arbetet pågår och samtidigt få nyrenoverade rör i toppskick.

Hur fungerar relining i villa?

Rör utsätts för olika sorters slitage. Den största påfresningen är allt smuts och fett som spolas ner i rörsystemet. Det skapas avlagringar som så småningom kan leda till att rören blockeras så att flödet hindras. Det gör att du kan få stopp och andra problem med dina rör. Är rören äldre har det funnits längre tid för avlagringar att samlas. Den slitna ytan inne i rören bidrar dessutom till att de lättare fastnar. Med en relining får rören i din villa först en ordentlig rengöring. Alla avlagringar försvinner på det sättet. Efter det kläs insidan av rören med ett nytt material. Det finns lite olika material att välja mellan, men principen är densamma. Med infodringen som blir med det nya materialet får rören tillbaka sin funktion. Ytorna inuti rören blir som nya och gör att rörsystemet kan fungera bra under lång tid framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *