Gör en fine line tattoo

Vet du vad en fine line tattoo är? Om inte så läs vidare för att ta reda på det, speciellt om du står inför att tatuera dig för första gången. Den här nya tatueringsstilen är nämligen perfekt som första tatuering då resultatet blir väldigt diskret.

Vad är en fine line tatto?

En fine line tattoo är precis som det låter, en tatuering som görs med väldigt tunna linjer. Det gör att tatueringen blir diskret och inte så framträdande. Eftersom linjerna är tunna kan det också vara mindre smärtsamt att göra en sådan typ av tatuering. Det gör att en originell fine line tattoo passar utmärkt för nybörjaren på tatuering.

Dessa tatueringar blev först populära eftersom många kändisar valde att göra dem, men nu finns de nästan på var mans arm.

Välj rätt motiv och placering

Vilket motiv passar då på en fine line tattoo? Det kan vara bra att inte välja allt för komplicerade mönster eftersom tatueringen då kan upplevas som rörig. Välj därför gärna en enklare symbol eller text. Har du något som betyder extra mycket för dig och något som symboliserar det? Det kan vara ett perfekt motiv för dig.

Du bör också fundera på var du vill ha din tatuering. Känner du dig osäker så ska du inte tveka att fråga din tatuerare om råd. De har nämligen ofta mycket bra åsikter kring placering och kan hjälpa dig att hitta rätt. Många väljer dock att ha sina fine line tattoos på exempelvis handleden eller överarmen. Eftersom tatueringen ofta är liten kan man annars få känslan av att den försvinner på en alltför stor yta, till exempel ryggen.

Har du funderat på att tatuera dig länge men inte riktigt vågat? Då är en tatuering med fina linjer perfekt för dig. Vem vet, sedan kanske du blir biten och bara vill ha mer och mer bläck på din hud?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *