Laddstation för företag i Göteborg

Letar du efter en effektiv laddstation till ditt företag i Göteborg? Här finns all information du behöver om smarta lösningar när det gäller såväl företagets som de anställdas elbilar så att du på ett enkelt sätt kan tillgodose arbetsplatsens behov av laddstationer.

Marknaden för elbilar blir allt större i takt med att efterfrågan ökar när det gäller miljövänliga alternativ. Med elbilar kommer även behovet av laddstationer och effektiva lösningar för dessa. Ligger ditt företag i Göteborg ska du definitivt passa på att läsa mer här.

Laddlösningar för företag i Göteborg

När alltfler elbilar säljs till såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar utvecklas även olika laddningslösningar för att matcha de skiftande behoven. Privatpersoner behöver till exempel en annan typ av laddningslösning för elbilen än vad en bostadsrättsförening behöver där det finns betydligt fler fordon. Ett företag har ett ännu större behov av industriledande laddstation Göteborg med tanke på att det är en arbetsplats med fordon som behöver kunna färdas långa sträckor och kunna räkna med att laddningslösningen är enkel och smidig samtidigt som den levererar.

Flexibla laddboxar för alla behov

Med dagens innovativa teknik finns det flexibla laddboxar för alla behov med enkel installation som kan underhållas på distans med hjälp av 4G och wifi-anslutning. Innan installation krävs en diskussion om företagets behov samt hur många laddboxar och laddstationer som ska upprättas och var. Det tar cirka 2-3 veckor efter konsultation och besök på företaget att montera de önskade laddboxarna. Laddningsmöjligheten för företagets elbilar kommer därefter att ligga på upp till 22 kW efter installation samt dragning av el från överenskommen el-central. Företaget kan räkna med en ungefärlig räckvidd på cirka 100 kilometer efter en timmes laddning. Laddboxarna laddar nämligen hela tio gånger snabbare än vanliga eluttag. Företaget har även möjlighet att välja utseende och färg på laddboxarna. Kabelskydd ingår dessutom i installationen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *